Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-06@07:27:02 GMT

پرواز هلیکوپتر نبوغ در دورترین فاصله زمین

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۲۶۲۴۸

پرواز هلیکوپتر نبوغ در دورترین فاصله زمین

گروه مأموریت پیشرانه جت ناسا (JPL) در حال آماده سازی هلیکوپتر ۱۹ اینچی Ingenuity برای پرواز بعدی هستند. به گفته طراحان و مهندسان، این هلیکوپتر قرار است در دورترین فاصله ممکن با کره زمین ماموریت خود را انجام دهد.

به گزارش سایت digitaltrends؛ این هلیکوپتر دارای چهار تیغه فیبر کربنی است که در جهات مخالف با سرعت ۲۴۰۰ تا ۲۸۰۰ دور در دقیقه می‌چرخند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سرعت‌ها به هلکوپتر اجازه می‌دهد در جو مریخ که ۱۰۰ برابر نازک‌تر از جو زمین است، بالا برود.

براساس گزارش‌ها، ناسا از هلیکوپتر نبوغ برای آزمایش فناوری خود با هدف ساخت یک ماشین پرنده پیشرفته‌تر برای ماموریت‌های آینده استفاده کرده است. این هلیکوپتر می‌تواند با استفاده از دوربین داخل خود به مریخ نورد‌های زمینی کمک کنند  که بفهمند، آیا یک مکان ارزش کاوش بیشتر را دارد یا خیر. همچنین می‌تواند کارآمدترین مسیر مریخ نورد را بین مکان‌های مورد علاقه علمی جستجو کند و از سطح یک سیاره فقط از چند متری هوا نقشه‌برداری کند و از سطح با جزئیات بسیار بیشتر از مدارگرد‌های بلند پرواز عکس‌برداری کند.

در هفته جاری،  تیم JPL اعلام کرد که هلکوپتر نبوغ جدیدترین پرواز خود، را در ۳ آوریل به پایان رساند. این پرواز تقریباً ۷۰ ثانیه به طول انجامید و مسافتی بیش از ۴۷ متر را با حداکثر سرعت ۳.۲ مایل در ساعت طی کرد.

بیشتر بخوانید 

عملیات پروازی هلیکوپتر Ingenuity تا ماه سپتامبر تمدید شد باشگاه خبرنگاران جوان فضای مجازی دريچه فناوری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هلیکوپتر ناسا مریخ نورد ناسا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۶۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویم نجوم ۱۴۰۳ (بخش هفتم) + دانلود جدول رصد

پدیده‌های نجوم هفته جاری برای سیارات ماه، زحل، نپتون، مریخ و عطارد اتفاق خواهد افتاد و شاهد بارش شهابی ղ-Aquariid 2024 خواهیم بود.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، آسمان شب طی هفته جاری شاهد مقارنه ماه و سیاره زحل، نزدیک شدن ماه و سیاره زحل به یکدیگر، غیبت قمری زحل، نزدیک شدن ماه و سیاره نپتون به یکدیگر، غیبت قمری نپتون، نزدیک شدن ماه و سیاره مریخ به یکدیگر، غیبت قمری مریخ، مقارنه ماه و سیاره مریخ، بارش شهابی ղ-Aquariid 2024، ماه در اوج زمینی، مقارنه ماه و سیاره عطارد، ماه در حضیض خورشیدی، ماه نو، بارش شهابی ղ-Lyrid 2024، سیاره مریخ در حضیض خورشیدی، سیاره عطارد در بیشترین کشیدگی شرقی و غیبت قمری بتا توری خواهد بود.

دانلود جدول رویدادهای نجوم هفته

کد خبر 750441

دیگر خبرها

  • ماه در وضعیت اوج زمینی قرار می‌گیرد
  • امید برای یافتن حیات در زیر مریخ زنده شد 
  • ناسا از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین، پیام دریافت کرد!
  • پختن، سرنوشت شوم زمین و زمینیان؟
  • تقویم نجوم ۱۴۰۳ (بخش هفتم) + دانلود جدول رصد
  • مهاجم گلزن آماده تقابل با استقلال (عکس)
  • ده نشانه بحث‌برانگیز از وجود حیات فرازمینی
  • ماه و سیاره مریخ به یکدیگر نزدیک می‌شوند
  • سیارکی که بر فراز برلین منفجر شد
  • سیارکی که بر فراز برلین منفجر شد، رکورد سریع‌ترین چرخش وضعی را هم شکست